Vill du jobba med Sarah?

Nyskapande och dristigt entreprenörskap


Sarah Delshad innehar F-skatt och är momsregistrerad. Hon är en bred kultur- samt medieproducent. En fristående verksamhet bestående av idérika samarbeten, samt ett berättande för TV, print, podd, sociala medier, webb och radio.

Hennes skapande är målgruppsanpassat och närvarande. Hon är en fängslande talare, en djärv debattör och en rapp moderator. Hon antar brett uppdrag inom: sociala medier, kommunikation, kultur, samhälle, nöje, barn och unga. Sarah Delshad behärskar utöver i tal och skrift obehindrat svenska samt engelska, även kurdiska.

Sarah Delshad har varit kolumnist i flertalet tidningar och plattformar. Hon har varit sidekick i radio och har en gedigen erfarenhet som debattör. Hon tar frekvent uppdrag som föredragshållare, moderator och skribent. I en intervjuande roll har hon förmåga till obekväma frågeställningar och perspektiv.

Som skribent är hon mångsidig: gräv, korta artiklar, krönikor, kritik, debatt och kåserier, som personporträtt, djupgående reportage, samt snabba nyhetsartiklar både för digitala kanaler, samt print behärskas.

Sarah Delshad är van att jobba mot en strikt deadline och är stresstålig samt noggrann. Hon går även att anlitas av företag och organisationer för skribentuppdrag i kund/-medlemstidningar samt webbplatser.

 

Samarbeten med företag och organisationer


Sarah Delshad har en bred och trogen följarskara och har en tydlig förmåga att formulera sig för att nå fram i bruset. Hon är en profilerad och etablerad avsändare i mediebruset. Hon lyfter verksamheter samt positionerar varumärken på ett passionerat och lättbegripligt sätt.

Hennes tydliga nisch är hennes styrka och någonting du som företag/organisation kan nyttja – hon har tydliga värderingar och är alltid en nyskapande röst. Att synas i hennes kanaler är inte bara en smart marknadsföringskanal för ditt företag/din organisation, utan stärker även ditt varumärke som en medveten organisation/företag.

Sarah Delshad är representerad av Aller Medias influenceravdelning och är en av profilerna på MOTHERHOOD.

Kontakta ida.antebro@aller.com ifall ditt företag eller din organisation skulle vilja bolla möjligheten till något form av samarbete på sociala medier. Sarah Delshad tar även emot inbjudningar till event samt pressutskick med produktprover. Vill du skicka något till Sarah Delshad, posta till adress nedanför.

Muslimska feminister

Renstiernasgatan 23, box 627

116 31 Stockholm

 

Initiativrikt och mångfacetterat berättande


Vårt mediesamhälle sätter hårda krav på självgående och mångfacetterade berättare. Dagens brus kräver mer än det traditionellt har gjort för att nå ut. Därav bör tryggheten i en tydlig person som publiken snabbt kan sortera ut, aldrig underskattas. Det har inte existerat lika många mediala plattformar som det gör idag – vi lever inte längre i en tid byggd på en avsändare och en mottagare. Gråzonerna är mer distinkta än de någonsin varit. Sarah Delshad är ett starkt varumärke och har en tydlig förmåga att skapa ett tilltalande innehåll. 

Varje berättare är numera sin egna plattform – om du själv inte ser till att synas är det svårt för publiken att upptäcka en, vilket kräver en viss nivå av mod. Dagens spretiga informationssamhälle kräver profilerade röster. Samtidigt behöver inte ett genomtänkt berättande förväxlas med en viss nivå av profilering. Som 90-talist är hon den första generationen som växt upp med mobil och dator ständigt florerande – det digitala tänkesättet och förmågan att kvickt snappa upp detaljer sitter i ryggmärgen. 

Som journalist värderar Sarah Delshad högt principen om jämställdhet och alla människors lika värde. Hon jobbar för en journalistik som inte för fördomar och stereotyper vidare. Det ligger en mycket medveten strävan efter ett berättande som förenar, men också förnyar Sverige 2021.