Vill du jobba med Sarah?

Sarah Delshad är en bred kultur- samt medieproducent. En fristående verksamhet bestående av idérika samarbeten samt ett berättande för TV, print, podd, sociala medier, webb och radio. Hennes skapande är målgruppsanpassat och närvarande. Hon är en fängslande talare, en djärv debattör och en rapp moderator. Hon antar brett uppdrag över hela landet inom: sociala medier, kommunikation, kultur, samhälle, nöje, barn och unga. Sarah Delshad behärskar utöver i tal och skrift obehindrat svenska samt engelska, även kurdiska.

Sarah har varit kolumnist i flertalet tidningar och plattformar. Hon har varit sidekick i radio och har en gedigen erfarenhet som debattör. Hon tar frekvent uppdrag som föredragshållare, moderator och skribent, och i en intervjuande roll har hon förmåga till obekväma frågeställningar och perspektiv.

Som skribent är hon mångsidig: gräv, korta artiklar, krönikor, kritik, debatt och kåserier, som personporträtt, djupgående reportage, samt snabba nyhetsartiklar både för digitala kanaler, samt print behärskas. Sarah Delshad är van att jobba mot en strikt deadline och är stresstålig samt noggrann. Hon går även att anlitas av företag och organisationer för skribentuppdrag i kund/-medlemstidningar samt webbplatser.

Hon har en bred och trogen följarskara och har en tydlig förmåga att formulera sig för att nå fram i bruset. Hon är en profilerad och etablerad avsändare i mediebruset. Hon lyfter verksamheter samt positionerar varumärken på ett passionerat och lättbegripligt sätt. Hennes tydliga nisch är hennes styrka – hon har starka värderingar för alla människors lika värde och är en nyskapande röst.